Saturday, 25 June 2011

Monte-Carlon uutisia

Kolmetoistavuotias jöngleerauksen ihmelapsi Ty Tojo ilmoitti esiintyvänsä 36. Monte-Carlon sirkusfestivaaleilla ensi vuoden tammikuussa.

Toisaalta festivaalin järjestelytoimikunta ilmoittaa luoneensa uuden sirkusfestivaalin nuorille sirkusartisteille. International Festival For Young Artists toteutetaan ensi kerran helmikuun 4.–5. päivinä 2012. Tapahtuman vetäjänä toimii Monacon Prinsessa Stephanie ja tuomariston puheenjohtajana hänen tyttärensä Pauline. Palkintoina jaetaan "Gold Junior", "Silver Junior" ja "Bronce Junior".

Missä nyt kulkee sitten raja nuoren ja vanhan artistin välillä?


Lisätietoa Monte-Carlon festareista

Monte-Carlon Sirkusfestivaalit pidetään 2000 neliön kokoisessa teltassa Fontvieillen niemessä Monacossa. Oikealla sisäänkäynti ja kioskit, vasemmalla eläintallit, takana helikopterikenttä ja Välimeri. Kuva vuodelta 2007.

2 comments:

  1. Se raja on varmasti vaikea vetää,vaikka on iältään nuori voi olla kokemusta jo pitkältä ajalta. Tulee mieleen kun Sirkus Finlandiassa oli lasten näytös, kyllä nekin lapset osasivat vaikka mitä. Ihania muistoja.

    ReplyDelete
  2. On siinä järjestäjillä miettimistä. On kuitenkin hienoa, että klassisen sirkuksen puolelle saatiin kansainvälinen nuorten festivaali.

    ReplyDelete